www.minverkstadstockholm.se

  • Helgkurs 7-8 november

    Helgkurs 7-8 november

    1875,00 kr
    En kort intensiv kurs för dig som vill prova på att designa och göra dina egna smycken i silver. Lördag och söndag, kl.10-14.
    Antal: Köp


Jenny Bolin
Min Verkstad Stockholm

Jag som driver Min Verkstad Stockholm heter Jenny Bolin. Jag är född 1977 och är uppvuxen i Bromma. Jag har varit verksam som silversmed och smyckesformgivare sedan 2008 och har haft kurser i flera år. Jag arbetar främst med smycken och inom smyckekonst men gör även corpus.

Min utbildning har jag från olika konstskolor, bl a Konstfack och Nyckelviksskolan men jag har även arbetat som lärling hos guld- och silversmidesmästare Wolfgang Gessl under två års tid. Jag har en bred plattform att stå på och jag arbetar lika gärna med utgångspunkt i de mer klassiska guld- och silversmidestraditionerna som utifrån ett friare perspektiv där form och funktion i allt högre grad tillåts styras av materialets egenskaper.


Jag har sedan 2013 drivit Min Verkstad Stockholm med ateljé och silversmedja i Alvik där jag har kvälls- och helgkurser i silversmide och smyckestillverkning.
Efter sex år i Alvik flyttar verkstaden till Midsommarkransen, söder om Stockholm. Ny adress är Valsbergsgränd 2, Hägersten.


"Här hittar du spännande och annorlunda smycken som är noggrant handgjorda vilket gör varje smycke unikt. Huvudsakligen är smyckena gjorda av silver men de kan också vara av guld, koppar, mässing, järn och plast, mm. Ofta när jag arbetar så är det en känsla eller ett särskilt uttryck som jag söker."


Min Verkstad samarbetar med kurser.se

logo
searchVisa alla kurser